Vill du komma till jobbet och kaffet är slut?

Vill du komma till jobbet och kaffet är slut?

Visst är det en jobbig början på dagen? Vem ska handla? När hinner någon göra det? När får vi första koppen? Har vi filter kvar? Vilken sort ska vi köpa? Vem lägger ut? Nä, sådär vill man inte börja sin arbetsdag. Vem vill lägga tid på det när det finns så mycket annat som måste göras? Och samtidigt utgör kaffet en förutsättning för att allt det andra ska bli gjort. Så vad gör man? Man börjar fundera på en lösning där det alltid finns tillgång till kaffe. Där någon dessutom sköter maskinerna.

 

Se till att aldrig behöva börja dagen utan kaffe

Det finns alternativ till den egna bryggaren och kaffeburken i fikarummet. Med ett serviceavtal och en professionell kaffemaskin uppstår aldrig problemet med kaffetorka. Varje företag vet vikten av att kunna erbjuda sina medarbetare kaffe under hela arbetsdagen. Varje företagare vet att det finns arbetsuppgifter som måste bli gjorda, och som kräver en kopp gott kaffe i rättan tid. Hur skulle mötena se ut utan kaffe? Hur skulle de där affärskontakterna knytas utan att kunna erbjuda kaffe?

 

 

Inte bara kaffe, kanske en liten kaka till

Det finns Kaffemaskiner uthyrning i Örebro t ex. Förutom kaffemaskiner inklusive bönor kan man se till att det finns te, kakor och annat som hör fikarasten till. För hur det än är, även om man inte varje dag tar en kaka, så är vetskapen om att de finns att tillgå väldigt trevlig. Kakorna kan vara helt oumbärliga vissa dagar. Med en kaffemaskin får du dessutom kaffet precis som du vill ha det. Gillar du cappucino trycker du på den knappen. Är du en espressofantast, ja då trycker du på espresso, kanske en dubbel? Den som gärna varierar sort har ett utbud som är betydligt större än det bryggda kaffet som stått på i flera timmar.