Varför köpa en billig parfym?

Billiga parfymer är ett bra alternativ till pinsamt dyra parfymflaskor. Varför då? För det första är det innehållet som har den verkliga betydelsen, mer än namnet på skaparen, designern eller kändisen. Är doften bra, och passar köparen så finns det inga argument som bevisar att en billigare parfym är ett dåligt val.

För det andra, tillåter de en att skapa sin egen samling av ett flertal dofter. Detta till samma pris som kanske en enda dyrare parfym skulle ha kostat. En samling av parfymer ger fler möjligheter att användas vid olika tillfällen och i kombination till flera outfits. Den tredje fördelen är att det är en suverän present.

 

Present till henne och honom

Många gånger står man inför dilemmat om vad man ska köpa som present. Som när du vill gratta eller uppmuntra en god vän. Eller när man söker en gåva till sin partner. På coolpriser.se kan du hitta ett stort utbud av parfymer av kända märken som Paco Rabanne och Hugo Boss, men till ett bekvämt pris.

Ett bra tips på en present är även presentboxar. I en presentbox kan det komma en parfym, tillsammans med en hudkräm eller aftershave produkter. En lyxig presentbox kan vara den ultimata gåvan att ha med sig för att överraska sin partner eller visa sin kompis att man bryr sig om hen.

 

 

Unna dig själv en ny doft

Det är också bra att belöna sig själv då och då. Man kanske har varit duktig på jobbet, eller har nått en milstolpe i livet värd att fira. En parfym kan då passa mer än bra. Har du redan en signaturdoft som du gillar att använda vardagligen, då kan du skaffa dig en för att använda vid speciella tillfällen. En eu de toilette för träningspasset kanske? Eller varför inte prova på någonting helt nytt?