Skapa ditt drömkök med en LED strip

19 maj 2022
jonas olsson

editorial

Det börjar som en saga. Ett husköp som mycket väl skulle kunna visa sig bli ditt drömhus. Visst finns ett behov av lite fix här och där, men det är väl som det ska vara? Du vill sätta din egen prägel på huset. Så att det blir ditt. Men att renovera ett kök är både enklare och svårare än man tror.

Framför allt är det hårt arbete och många svåra beslut som ska tas. Efter att de stora besluten, såsom val av luckor, golv, väggar och vitvaror, har landat är det lätt att tro att du är klar.

Välj rätt belysning

Men det är du inte. Det som är pricken över i:et, det som skapar själva stämningen i ditt nya kök och som kommer att glädja, eller irritera, dig framöver, är vilken sorts belysning du har valt. Ett tips här är att se till att du har flera olika typer av belysning i ditt kök. Kanske en pampig lampa över köksbordet.

Eller ett loppisfynd som lätt kan bytas ut när det inte längre känns rätt för dig. Men en belysning som alltid fungerar, som är flexibel och ger både skarpt ljus för arbete på de nya bänkytorna och skänker mysig och mjuk stämning vid middagsbjudningen, är en LED strip. Eftersom den fungerar vid alla tillfällen är den inget du behöver bekymra dig om, den bara finns där och lyser upp din tillvaro.

 

LED strip

Miljövänliga LED lampor

LED är ett mer miljövänligt alternativ än äldre typer av lampor såväl som ett energisnålt alternativ som erbjuder dig möjlighet att spara pengar genom att dra ner på dyra elkostnader. Dessutom är LED strips anpassningsbara till såväl våtutrymmen, fasad som övriga rum i ditt hus. För exempel, klicka på länken: https://ledmegastore.se/19118-led-strip. Nu är det bara att njuta av köket och kanske är det dags att börja fundera över nästa projekt längs vägen mot drömhuset?

Fler nyheter