Nyttan av bröstvärmare vid amning

Att bli mamma till en liten bebis är något av det största som kan hända i livet. Att ta hand om ett nytt litet liv är en fantastisk resa. En av de viktiga bitarna den första tiden är amning. 

För en del går amningen lätt, andra kan uppleva varierande utmaningar. Det finns produkter och hjälpmedel på marknaden som på olika sätt kan underlätta vid amningen. Det kan vara värt att se vad som erbjuds för att veta vad som kan hjälpa just dig och ditt barn.

 

Olika hjälpmedel

Det finns en del produkter och tips att tillgå via butiker och sajter som riktar in sig på mamma- och babyprodukter. Många grejer är väldigt fiffigt genomtänkta och kan verkligen förändra ditt liv som mamma till det bättre. Saker som amningsBH:ar, amningsscarfar och bröstpumpar kan verkligen underlätta vid matningen av ditt barn. Ett hjälpmedel som kan användas vid mjölkstockning är bröstvärmare. 

Bröstvärmare kan enkelt läggas i BH:n och använder kroppsvärme för att hålla brösten varma under amningsperioden. Samtidigt hjälper de också vid mjölkläckage och ser till att hålla kläderna torra och fläckfria. Det ska vara enkelt och smidigt att amma. Både när du är hemma men också när du är på språng. Genom att fylla babyväskan med väl utvalda produkter kan du göra ditt liv som mamma mycket enklare. På så sätt kan du få mer tid över för dig och din nya familjemedlem.

 

 

Att använda bröstvärmare

Det är enkelt att använda bröstvärmare. Följ bara anvisningarna som står skrivna på paketet. Det finns olika former och material som är anpassade för den känsliga huden på brösten. Dessutom går det bra att tvätta dem i maskin. 

Du kan alltså använda bröstvärmarna om och om igen. Att köpa bröstvärmare är en praktisk, ekonomisk och miljöklok investering för din amning! Beställ ett par här: http://promix.se/products-page/kpromix-brostvarmare/.