Lösningar för företag

Lösningar för företag

I dagens läge kan i princip vad som helst säljas på nätet. Det är otroligt smidigt att starta en egen webbutik då det inte krävs någon affär eller personal som ska bemanna butiken. På det sättet får man också tillgång till en mycket större marknad än den lokala befolkningen. Med en e-butik går det att skicka varor över hela världen i stället. Det enda som krävs är en lokal där produkterna kan förvaras i väntan på att det ska skickas. Den som startar en egen nätbutik blir också ganska omgående beroende av ett ombud som kan hämta och lämna alla paket. För en egenföretagare som bedriver e-handel är nämligen en fungerande frakt en stor del av det som gör att verksamheten kan fungera.

Det är mycket att tänka på för den som startar en egen webbutik. Alla tillstånd som ska ordnas och skatter som ska betalas, och inte minst måste varorna köpas in någonstans ifrån. Dessutom måste en välfungerande hemsida med tillhörande e-handelsfunktion upp för att kunderna ska kunna handla. Alla produkter måste marknadsföras för att nå ut till kunderna så att de hittar till ens affär. Men tack vare Schenkers smidiga lösningar behöver åtminstone inte frakten vara ett bekymmer.

schenker privpak har marknadens största utbud av leveransalternativ för företagare och ett rikstäckande nätverk med ombud och terminaler. Detta innebär att det blir lika enkelt för kunden att ta emot varorna som det är att skicka dem. Det finns olika anpassade lösningar från Schenker för alla olika typer av företag. Både små och stora, gamla som nya och med olika behov. För vissa är snabb frakt det allra viktigaste, för andra är det viktigare med låga fraktpriser och kan då tänka sig en fraktmetod som tar längre tid. Hos Schenker kan man även få hjälp med allt som rör export och import och det finns även möjlighet att få klimatkompenserade transporter.