LED-skyltar lyser upp Göteborg

31 juli 2021
william eriksson

Nu kanske du har du har fullt upp med att fundera på vilken typ av skylt du vill ha till ditt företag eller verksamhet. Ska skylten vara rund, grön, stor, neon, fyrkantig, platt eller är det bäst med en LED-skylt? Frågorna kan vara många när du vill ha en snygg, unik och uppseendeväckande skylt så att dina kunder och besökare vill kliva in hos dig istället för att gå rakt förbi eller till en konkurrent.

Det finns en uppsjö av olika varianter på skyltar som kan hänga både utomhus och inomhus och som lyser på olika sätt, i varierande färger, eller så lyser de inte alls. De kan sitta i ett hörn på ett hus, täcka en hel fasad eller vara mycket små och coola, huvudsaken är att skylten fyller sin funktion. Du kanske har sett många LED-skyltar Göteborg när du strosat runt på stan och tänkt att du också vill ha en sådan till din verksamhet.

 

Fördelar med LED-skyltar

Det finns många fördelar med LED-skyltar. Till exempel har de lång hållbarhet, de är driftsäkra, de är energieffektiva, miljövänliga och innehåller inget kvicksilver. I skyltarna är det små diodljuskällor som möjliggör att det går att få mycket tunna bokstäver om du vill det, de kan då formas till mycket kreativa och unika skyltar i en mängd olika färger. Det går att beställa skyltar i varma färger som rött, gult, orange eller i kalla färger som blått, grönt eller ultraviolett.

Eftersom livslängden på lysdioderna är mycket längre än den konventionella tekniken tillåter så är dessa skyltar nästintill underhållsfria, till stor glädje för skyltägaren. Du kanske vill designa en skylt efter er företagslogga, göra en exakt kopia när det gäller både färg och form? Det går bra det, det går att få skylten precis efter dina önskemål, gnugga geniknölarna och ta fram leksinnet och fantasin.

Fler nyheter