Ingen bra timing för avloppsstopp

Det finns aldrig någonsin ett bra tillfälle för att få stopp i avloppet. Det är besvärligt, krångligt, omständligt och fullständigt bedrövande oavsett när, hur eller varför det sker. De flesta kan nog relatera till den förtvivlan och frustration det innebär att inte kunna spola i toalettstolen. För att inte tala om den panik som uppstår när man ser vattnet i toalettstolen röra sig uppåt mot sitsen. Det ska ju röra sig i motsatt riktning. Nedåt. Toalettstolen ska helt enkelt bara fungera utan krusiduller. Vad gör man då när verkligheten i det här fallet gör sig påmind? Stänger badrumsdörren och går och lägger sig under täcket? 

 

Fly inte från badrummet! 

Att fly från ett avloppsstopp är ingen särskilt bra idé. Verkligheten kommer att hinna ikapp dig förr eller senare. Du kan ju inte i all evighet springa på toaletten på macken två kilometer bort, eller hur? Nej, det vettiga alternativet är förstås att kontakta en rörmokare eller en avloppsjour. Man kanske kan tycka att det är lite pinsamt att be om hjälp med en så privat angelägenhet som en toalettstol. Du gör ju väldigt intima saker på din toalettsits. Det finns en anledning till varför man har ett lås på dörren. 

 

 

Spola pinsamheten 

Frukta dock inte, det är deras jobb att lösa avloppsstopp i vasken, badkaret – och så även toalettstolen. De har förmodligen både sett och hört det värsta redan. De är vana vid att rensa avlopp så att du kan gå på toaletten i frid och fröjd där allt som ska spolas ned också försvinner ned i avloppet. De eventuella pinsamma angelägenheterna är bara att spola. Känn dig trygg med den rörmokare som rensar ditt avlopp. Det är det riktiga skitjobbet, men är vi inte fantastiskt glada och tacksamma över insatserna? För mer inspiration kring avloppsstopp i Brålanda, se hit: https://hentrab.se/ 

No Comments

Leave a Comment