Hur mycket kostar bärgare i Stenungsund?

11 september 2021
jonas olsson

Alla har vi nog någon gång fått akuta problem med bilen. Sådana saker brukar inträffa när man allra minst behöver det eller när man befinner sig på totalt olämpliga platser, som motorvägen till exempel. Som tur är finns det hjälp att få. Man kan ringa efter en bärgare i Stenungsund.

Alla saker som händer med bilen brukar kosta mycket pengar. Ska den lagas för minsta lilla så brukar det kännas som halva lönen försvinner på en gång. Hur mycket kostar det då egentligen att få sin bil bärgad? 

Att få bilen bärgad innebär inte några egentliga stora kostnader. Har man en försäkring på sin bil som täcker just bärgning så är det sedan bara självrisken som man får stå för. Den brukar ligga runt någon tusenlapp. Och om man väl blir stående med sin trasiga bil, så har man ju faktiskt inte något annat val än att kontakta en bärgare. 

 

 

Varierande och socialt yrke som bärgare

En bärgare arbetar ute på vägarna med att hjälpa olika bilister frakta undan fordon från vägen. Det är vanligtvis transport till den verkstad som ligger närmast som bärgaren åker till med fordonet om inget annat bestäms tillsammans med bilägaren. 

Livet som bärgare är ett ganska så trevligt liv. Man åker runt där i sin bärgare och hjälper en massa människor som på olika vis är i nöd. Det är ett väldigt varierande jobb där man får möjlighet att utöva sin sociala kompetens och få träffa olika typer av människor som behöver hjälp med sina fordon. 

Bärgare finns det gott om i hela landet, så även i Stenungsund. Behöver man assistans av en bärgare kan man se om det finns en lokalt där man befinner sig genom en enkel sökning på nätet. Oftast kommer bärgaren väldigt snabbt till undsättning när man har blivit ståendes med sin trasiga bil intill vägkanten.

Fler nyheter