Hitta bra alternativ när det är dags för lån med hjälp av jämförelsetjänst

25 april 2022
Cecilia Olsson

editorial

När det uppstått ett behov av att låna pengar så finns det ofta många alternativ. Har man inte några betalningsanmärkningar och god kreditvärdighet så kan man ofta välja på väldigt många lån. Även inkomsten har såklart inverkan på vilka avtal man få. Ju bättre man ligger till gällande dessa saker desto högre lån kan man få och det påverkar i regel även hur låg ränta man kan få till. 

Genom att jämföra lån får man veta vad det finns för möjligheter

Det är alltid klokt att jämföra olika lån, oavsett om man har goda eller dålig förutsättning samt om man vill låna mycket eller lite pengar.

Genom att jämföra ser man helt enkelt vilka valmöjligheter som finns och man kan välja det som passar bäst baserat på vad man behöver samt vad man kan få. Var bara noga med att läsa igenom allt och räkna ut hur mycket lånet kommer att kosta totalt.

lån

Portal där lånsökare matchas med långivare

https://www.swiftbanker.se/ är det möjligt att få hjälp att jämföra lån. Vid registrering letar Swiftbanker fram två lån som de anser passar utifrån den information som fyllts i.

De arbetar helt enkelt med att matcha lånsökare med långivare. Efter att man fått de första lånealternativen så får man kontinuerligt bra erbjudanden och information om olika lånetyper från Swiftbanker. Tjänsten är helt kostnadsfri och man binder sig inte till något utan avgör själv om man vill ansöka om något av lånen eller inte.

Ett snabbt sätt att hitta lån

Swiftbanker vill att det ska vara enkelt och smidigt att hitta passade lån och genom deras portal går det att jämföra lån mellan 5.000 och 600.000 kronor. Det gör att man kan hitta lån till allt från en billig begagnad bil till en större renovering. 

Ansökan görs enkelt via deras online-formulär, det kommer omedelbart ett låneerbjudande och utbetalningen går i regel väldigt snabbt så fort man skickat in en ansökan och den blivit godkänd. 

Fler nyheter