Hemestra i Stockholms skärgård

Hemestra i Stockholms skärgård

Sverige är otroligt vackert under alla årstider med sina skogar, berg, sjöar och skärgårdar. Kanske ska ni testa att ta semester i hemlandet nästa gång det är dags att koppla av? Det går att hitta stunder för både aktivitet och avkoppling utan att behöva flyga halvvägs över jordklotet. En utlandsresa kan dessutom skapa stress genom att det kostar en slant och ökar pressen på en lyckad semester.

En semester behöver inte innebära en utlandsresa, utan kan lika gärna avnjutas hemma i Sverige. Stockholms skärgård är en underbar oas att dra sig undan till när vardagen blir för påfrestande.

 

Ekerö populärt för semesterfirare

På Ekerö finner ni aktiviteter för hela familjen under både vinter och sommar. Att bara få ta dagen som den kommer och slippa hushållssysslor under några dagar kan göra väldigt gott för kropp och själ. När ni bor på hotell kan ni lägga undan alla tankar på städning, tvätt och matlagning och istället lägga all energi på återhämtning och egenvård. Sedan är det upp till er vad ni vill fylla er semester med. Det finns flera mysiga hotell i Ekerö dit ni kan ta er med bil eller kommunal transport.

 

 

Hotell som möter era behov

Människor kopplar av på olika sätt och det är viktigt att hotellet ni bor på möter just era behov. Innan ni bokar hotell ska ni fundera på vad det är ni vill ha ut av er vistelse. Vill ni ha tillgång till pool och relaxavdelning? Kanske ha möjlighet att unna er en massage eller spabehandling? Eller söker ni efter aktiv återhämtning genom olika aktiviteter i närområdet? Har ni barn med er så kräver det kanske ytterligare önskemål. Ett gym kanske ligger på önskelistan för den aktiva semesterfiraren, så skriv ner vad ni är ute efter så har ni en klarare bild av vilket sorts hotell ni ska boka.