Geotekniska undersökningar för företag och privatpersoner

26 februari 2022
Jenny Olsson

Geogrund är ett ledande företag när det handlar om geotekniska undersökningar vilket är otroligt viktigt oavsett vilket byggprojekt som planeras. Det kan handla om allt från att bygga en pool på tomten till att bygga upp ett helt bostadsområde, oavsett vilket så är en markundersökning av största vikt många gånger för att säkra upp en stabil grund. Hela syftet med en undersökning är att få tillräcklig kännedom om jordlagerföljd, grundvattenförhållanden och jordegenskaper.

Undersökningen görs för att förbereda för optimala byggförhållanden och det sker genom att man provborrar med Geogrunds maskiner. Dessa kan i ett antal punkter registrera många parametrar. Allt detta ligger sedan till grund för en rapport som kunden sedan får med förslag på de bästa grundläggningslösningarna. En geoteknisk undersökning är mycket viktigt och är faktiskt i många fall ett krav för att få ett bygglov.

geoteknisk undersökning

Geotekniska undersökningar i hela Stockholms län.

Geogrund utför geotekniska undersökningar i Stockholms län och det spelar ingen roll om man som privatperson, företag eller organisation behöver företagets hjälp så finns man alltid där som en hjälpande hand. De tar gärna emot frågor och funderingar och återkopplar även med prisförslag så snabbt de kan så tveka inte på att kontakta företaget vilket enklast görs via hemsidan som kan nås här https://www.xn--geotekniskaunderskningar-1oc.se/ 

Geogrund har en uppsättning av maskiner som klarar alla uppdrag perfekt och då de kan välja helt rätt maskin till varje projekt så gör det att deras arbete blir väldigt tids- och kostnadseffektivt vilket alltid är målet då de vill utföra så bra jobb som möjligt till lägsta möjliga pris. Kunden står alltid i centrum för Geogrund och målet är att alltid lämna nöjda kunder och fortsätta bygga på sitt redan fina rykte i branschen. Företaget har flera samarbeten med de största hustillverkarna som alla lämnar mycket fina omdömen om företaget och det finns gott om tidigare projekt att ta del av. 

Fler nyheter