Fullservicevarv i Stockholm: Vad du behöver veta

16 augusti 2022
Camilla Holmgren

editorial

Det finns många olika fullservicevarv i Stockholm, såsom till exempel Björnhammarvarvet, och det kan vara svårt att veta vilken du ska välja. I det här blogginlägget kommer vi att beskriva vad fullservicevarv är och varför det kan vara en bra idé för dig att gå dit ibland. Vi kommer också att prata om de olika prissättningarna och vad du kan förvänta dig när du besöker ett. Slutligen kommer vi att förklara varför det är så viktigt att ha en fullservicevarv.

Fördelar med ett fullservicevarv i Stockholm

Det finns många fördelar med att besöka ett fullservicevarv i Stockholm. En av de viktigaste fördelarna är att det ger dig tillgång till ett brett utbud av tjänster. Det innebär att du kan få din båt reparerad, underhållen och till och med rengjord på ett fullservicevarv. En annan fördel med att besöka ett fullservicevarv i Stockholm är att de ofta har bra erbjudanden på båtplatser. Detta kan spara dig mycket pengar om du behöver ha din båt i vattnet under en längre tid.

Fullservicevarv Stockholm

Olika typer av fullservicevarv i Stockholm

Det finns två huvudtyper av fullservicevarv i Stockholm: privata och offentliga. Privata fullservicevarv ägs vanligtvis av företag eller privatpersoner som erbjuder sina tjänster till allmänheten. Offentliga fullservicevarv ägs däremot vanligtvis av kommunen eller staten. Privata fullservicevarv har ofta ett bredare utbud av tjänster än offentliga varv. De tenderar också att vara dyrare.

Prissättning av fullservicevarv i Stockholm

Prissättningen för fullservicevarv i Stockholm kan vara följande:

  • Privata varv med full service: 500-2000 SEK per dag
  • Offentliga varv med full service: 200-1000 SEK per dag

Det är viktigt att notera att priserna kan variera beroende på vilka tjänster du behöver och hur länge du behöver dem. Om du till exempel bara behöver få din båt tvättad betalar du förmodligen följande mindre än om du behöver reparera din båt.

Fler nyheter