Fuktboosta din hy med effektiv ansiktsmask

Vintern kan vara en underbar årstid med krispigt frisk luft och snötäckta vyer, för att inte tala om alla roliga aktiviteter man kan ägna sig åt i snön. Det finns dock en nackdel med all den friska luft man får, speciellt för den som besväras av torr eller känslig hy året om, och det är att den låga luftfuktigheten såklart även påverkan huden. Under vinterhalvåret är det många som upplever att huden blir torrare, men du kan vara lugn, det kan enkelt lösas med en fuktgivande ansiktsmask.

Masker som tillför riktigt mycket fukt

Det finns många masker som kan ge välbehövlig återfuktning till ditt ansikte som ständigt utsätts för det hårda klimatet under vintern. En mask som är perfekt för töstig hud, som dessutom ökar hudens förmåga att ta upp och behålla fukt samt friskar upp den är Dr. Roebuck’s Icebergs Hydrating Mask.

För den som önskar behandla huden under natten så är Shiseido White Lucent Overnight Cream & Mask en effektiv mask som upprätthåller hudens fuktbalans, motverkar skador som kan uppstå vid torrhet samt ger huden ett vackert lyster.

Glöm inte läpparna

Torra och fnasiga läppar hör verkligen till vanligheterna under vintern och det är därför klokt att se till att även de blir rikligt återfuktade. En läppmask kan ge läpparna den fuktboost de behöver för att återigen bli mjuka, Laneige Lips Sleeping Mask är en effektiv mask som gör att du vaknar upp med silkeslena läppar. Den tillför dessutom vitamin C och antioxidanter samt kan motverka fina rynkor.

Beställ effektiva ansiktsmasker online

Hos Sephora hittar du riktigt effektiva masker för alla behov. Bland annat finns de tre ovanstående maskerna men även många fler som kan ge din hy välbehövd återfuktning. Behöver du behandla problemhy eller ge din hud en djuprengöring så finns det masker även för det. Sephora har ett noga utvalt sortiment med produkter som finns för att hjälpa och vårda din hud.

No Comments

Leave a Comment