Förnya ditt hem med canvas

Förnya ditt hem med canvas

Har du tröttnat på ditt hem så pass mycket att du helst känner för att flytta och börja om med inredningen på ett helt nytt ställe? Då är det dags att tänka om och fundera över vad du kan göra istället för att med enkla medel få det att kännas som nytt hemma, utan att det behöver bli något stort projekt eller kosta en massa pengar. Ofta räcker det med att göra smärre ändringar som att flytta soffan eller sängen för att få en helt annan känsla i rummet. Eller varför inte måla om en vägg? En fondvägg är alltid snygg och kräver inte mer arbete än att välja färgen och utföra själva målandet förstås.

Tänk också på att det ska vara roligt att göra om i hemmet. Reflektera över hur din personlighet är och låt den avspegla sig på ditt hem, för det blir genast mycket hemtrevligare om ditt hem känns mer som du. Ett enkelt sätt att göra itt hem mer personligt är att skapa sin egen canvastavla med ett motiv du antingen fotat själv eller valt själv. Hos https://sumopix.com/se kan du välja bland 500 olika storlekar på tavlorna och om du inte vill ha ett eget foto väljer du bara ett som du gillar från deras bildbank. För att få en riktigt personlig känsla kan du till exempel skapa en fotovägg i canvas med flera små bilder, kanske från familjens senaste semesterresa? Det blir extra snyggt om det är samma typ av ljus i alla bilderna för att få en enhetlig känsla och att det syns att bilderna hör ihop.

Ett annat trick för att få hemmet att kännas förnyat är att skaffa en riktigt stor canvastavla som tar upp en större del av en vägg. På det sättet hamnar den direkt i blickfånget när man kommer in i rummet och alla besökare får något vackert att vila ögonen på.