Ett tidlöst plagg

Ett tidlöst plagg

Så här i modern tid kan man nästan fundera över vad man som kille skulle ha på sig om jeansen inte fanns. Ja visst, kostymbyxor i all ära. Men jeans kan verkligen skapa ett helt annat intryck. Och beroende på vad du väljer för jeans och hur du väljer att matcha plagget kan du verkligen förmedla en egen och unik stil. Jeans blir på så sätt ett väldigt personligt plagg där du får möjlighet att skapa din egna stil. Och som det ser ut nu kommer nog aldrig jeansen gå ur tiden. Det känns som ett sånt där plagg vi alltid kommer att ha i garderoben.

 

 

Bekväma jeans

 

Stretch jeans har den senaste tiden blivit otroligt populärt även bland herrmodet. Och tur är väl det för det tillåter även männen att kunna bära lite snävare jeans. Stretch jeansen är tillverkade i ett rörligt material som sitter följsamt mot kroppen. Det gör att jeansen blir bekväma att använda oavsett vad du ska göra under dagen. Du kan ha dem hela dagen utan att de kommer sitta åt och skava mot benen. Det gör de till det perfekta vardagsplagget. Men om du matchar rätt kan jeans även vara riktigt snyggt att ha till festen.

 

Ha mer än ett favoritpar

 

Många har ett par favoritbyxor. Det är inte så konstigt egentligen. Man hittar ett par som är snygga, bekväma och passar till det mesta. Men det kan ändå vara skönt att ha lite variation. Fundera vad som gör ditt favoritpar till just det. Och försök sedan att hitta liknande jeans du kan variera med. Du kan Köpa stretch jeans från 2trendy.se. Börja med att gå igenom din garderob och se vilken typ av byxa du gillar. Titta sedan på modell, tvätt och passform och försök hitta något liknande. Då kanske du lyckas hitta ytterligare ett par jeans du älskar.