Begravningsbyrå i Salem organiserar sista vilan

22 oktober 2020
patrick pettersson

Visst har du funderat på döden och vad som kommer hända därefter? Det finns hur många teorier som helst som handlar om reinkarnation, himmel, helvete eller helt enkelt att man bara ruttnar bort i marken. Oavsett är det en kittlande tanke att livet lever vidare på något sätt.  

När dina anhöriga sitter där på en begravningsbyrå i Salem hade du i så fall kunnat fortsätta bevaka dem så att saker och ting sköts korrekt och blir som du hade tänkt. Att begravningsbyrån ser till att du kremeras, inte begravs i en kista i marken, och att din favoritmusik spelas på ceremonin. Sådant är viktigt att respektera. 

Men om begravningsbyrån eller dina anhöriga inte respekterar dina önskemål och gör någonting helt annat av begravningen än du tänkt dig har du ett briljant ess i rockärmen att ta fram. Du kan ju komma tillbaka och hemsöka dem. Allihop. Kom tillbaka som spöke och rassla med kedjor om natten. Då ska de nog allt får sina fiskar varma.  

Profiterar de på sorg?

Begravningsbyrån har egentligen bara ett jobb. Ge den avlidne ett värdigt farväl till livet och dess nära och kära. Det är kontentan. Helheten. Men innehållet kan vara detaljrikt. Blommor, musik, talare och lokal ska ordnas. Det kan vara alldeles för mäktigt att göra som anhörig till någon som precis gått bort. Sorgen kommer att ta över dina praktiska förmågor.  

Det är därför man anlitar en begravningsbyrå. En cynisk taskmört kanske skulle säga att de profiterar på folks sorg och olycka. Ja, rent krasst är det ju så. Men de gör ju faktiskt ett jobb. En begravning och allt som händer runtomkring en bortgång är ingenting man slänger ihop på en eftermiddag. Då är det väl klart att de ska ha betalt också? Om du har någonting emot det kan du säga det direkt till dem: http://www.ljusetsbegravningstjanst.se/ 

Fler nyheter